Kommercielt samarbejde med Challenge Danmark

 

Challenge Danmark og Matchday Management har indgået et kommercielt samarbejde frem imod afholdelsen af Challenge Herning d. 10.06.2017.

Challenge Herning arrangeres af Challenge Denmark, som er en del af verdens største internationale triatlon-serie. Challenge Herning er åben for både professionelle triatleter samt amatører og der forventes ca. 2.000 atleter til start. European Triathlon Federation (ETU) har valgt at placere deres officielle Europamesterskab på mellemdistancen i forbindelse med afholdelsen af Challenge Herning.

Challenge Herning får dermed prominente navne fra triatlonens verdenselite, bl.a. den lokale Michelle Vesterby, i startrækkefølgen. Der forventes et tilskuerantal på omkring 40.000 på dagen og Herning by og omegn kommer dermed til at danne rammerne om en sand folkefest, der bliver et tilløbsstykke for triatlon-entusiaster fra hele Europa.

Med Challenge Herning understreger byen endnu en gang sin vilje og evne til at løfte internationale arrangementer af denne kaliber. Og det er et købestærkt publikum, der gæster byen, der kan se frem til at øge sin omsætning med op imod 30 mio kr. i eventugen.

Partnerskabet med Matchday Management skal sikre at dette kommercielle potentiale forløses bedst muligt til gavn for både sponsorer, de erhvervsdrivende i Herning by og de øvrige interessenter bag projektet.