Virksomheder

 

“Lovemarks transcend brands. They reach your heart as well as your mind, creating an intimate, emotional connection that you just can’t live without. Ever.

Lovemarks are a relationship, not a mere transaction. You don’t just buy Lovemarks, you embrace them passionately. That’s why you never want to let go.

Put simply, Lovemarks inspire: Loyalty Beyond Reason.”

Saatchi & Saatchi

 

Loyale, trofaste kunder er enhver virksomheds drøm. Og du ved sikkert bedre end nogen anden, at store dele af marketingbudgettet investeres i tiltag, som skal skille dine produkter ud i kampen om kundernes gunst. Tidligere handlede det om at skabe brands. Nu handler det om at skabe Lovemarks. Fordi det ikke længere er nok at påvirke kundernes købsadfærd. De langvarige, loyale og oprigtige relationer til kunderne er essentielle.

Det handler om at skabe oplevelser, som giver dine kunder en følelsesmæssig tilknytning til din virksomhed og dine produkter. En fællesskabsfølelse og oplevelsen af at være en del noget større. Sport kan netop det. Med ingredienser som fra de bedste eventyr skaber sport en unik arena at samles om. Sport går direkte i følelserne og producerer loyalitet på et niveau, som gør de fleste virksomheder misundelige.

Derfor giver det god mening for virksomheder at investere i sport. Det er en oplagt måde at invitere dine kunder ind i et unikt og stærkt fællesskab på. Det smitter af på både loyaliteten og bundlinien.

Hos Matchday kan vi hjælpe din virksomhed med at:

  • Identificere det helt rigtige match imellem din virksomhed og et sports brand
  • Skabe partnerskaber i stedet for blot sponsorater, kampagner osv.
  • Fortælle de helt rigtige historier på de helt rigtige platforme
  • Udvikle indhold og aktiviteter som flytter loyalitet og bundlinie
  • Få det helt rigtige sports brand til at lave værdifuldt ambassadørarbejde for jer

Kontakt os, hvis du vil høre mere.